Vores politik / Poul Bach - medlem af kommunalbestyrelsen

 pb@abadvokater.dk 

 
 

 2013 7356

Poul Bach - medlem af kommunalbestyrelsen

Hvad arbejder jeg for?

Jeg tror på, at socialdemokratiets styrke, er vores ansvarlighed. Vi er det parti der vil, at der skal være plads til alle ved samfundets bord. Det parti der fører en erhvervsrettet og socialansvarlig politik, så alle borgere og samfundsgrupper kan bo i vores kommune og i Danmark.


Hvem er jeg?

Mit navn er Poul Bach, og jeg har siddet i Kommunalbestyrelsen i Rudersdal i de sidste to valgperioder. Jeg er 58 år og flyttede med sin kone Kirsten til Birkerød i 1993. Vi har tre børn – Martha på 22 år, der er flyttet hjemmefra, og Malthe på 21 år der har studenterjob i ATP, og Rose på 18 år der går i 3. G. på Birkerød Gymnasium.
 
Jer er oprindeligt arbejdsmand. Jeg har sejlet, været specialarbejder, lastbil- og buschauffør, portør og havnearbejder. Men jeg har også været leder af et AMU-center, juridisk konsulent i fagforbund, personalechef og administrerende direktør. Jeg er uddannet jurist fra Århus Universitet og er indehaver af AB advokater, der ligger i Birkerød.

 
Hvorfor er kommunalvalget vigtigt?

Opgaver er der nok af i Kommunerne. For mig handler kommunalvalget om, hvilke værdier vi står for, og vil kæmpe for. Som kommunalpolitiker er vi ikke kun administratorer og kasseeftersyns personer, selvom det er det, det kommunale selvstyre efterhånden er minimeret til at være. Derfor har vi en væsentlig opgave i den kommende kommunale valgperiode, at erobre økonomien og selvstyret tilbage til kommunerne og til borgerne.
 

Mine fokus områder

Ældre- og handicapområdet, arbejdsmarkeds- og socialområdet, børne- og skoleområdet, og fokus på klima, miljø og grønne områder. Af konkrete forhold vil jeg nævne, sund og god mad til vore børn og ældre, bedre normeringer i daginstitutioner, bedre kvalitetsstandarder i hjemmepleje og på plejecentre, rengøring og bad efter behov, samt elbiler i ældrepleje, og sidst men ikke mindst, ensartethed, værdighed og respekt i sagsbehandlingen af ledige, syge og handicappede.